Windows-11-fiyat

Uzun süredir beklenen işletim sistemi Windows 11'in, kararlı sürümü Ekim başında dünyadaki tüm kullanıcılar için yayınlandı. Kısa sürede bilgisayar kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen yeni işletim sisteminin, Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcı geri bildirimleri de oldukça olumlu. Durum böyle olunca birçok Windows 10 kullanıcısının aklına aynı soru geliyor. Windows 11 fiyatı ne kadar?  Şayet Windows 10 kullanıcıysanız ve cihazınız yeni işletim sistemi için ihtiyaç duyulan sistem gereksinimlerini karşılıyorsa, ücretsiz olarak Windows 11 yükseltmesi yapabilirsiniz.

Windows 11 fiyatı ne kadar?

Yukarıda belirttiğimiz gibi, Windows 10 kullanıcıları Windows 11'e tamamen ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecekler. Ancak sıfırdan bir işletim sistemi satın almak istiyorsanız, seçmiş olduğunuz Windows 11 sürümüne bağlı olarak 110 dolar ila 150 dolar arasında bir fiyat ödemeniz gerekecek. 

Windows 11 Home Fiyatı: 110 Dolar
Windows 11 Pro Fiyatı: 150 Dolar

Size uygun olan Windows 11 sürümünü seçmek için, Windows 11 Home ve Pro sürümleri karşılaştırma sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Peki Windows 11 fiyat hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumda bulunarak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski