İhtiyacınız olan tüm linkleri Links List üzerinde toplayabilir ve başkalarıyla paylaşabilirsiniz.


links-list-ekran-goruntusu

Links List internet sitesi tüm linklerin tek bir ortamda toplanmasına olanak sağlıyor. İhtiyacınız olan tüm linkleri tek bir sayfada sıralayabilir ve bu sayfayı başka kişilerle kolayca paylaşabilirsiniz. Ayrıca linkleri paylaştığınız kişiler de aynı sayfa üzerinde link ekleme ve çıkarma işlemi yapabilirler. Tamamen ücretsiz bu servisi üye olmadan da kullanılabilirsiniz.

Tek bir linki paylaşmak aslında çok kolay ama bu linklerin sayısı fazlalaştıkça paylaşımı da zorlaşıyor. Eşinize kiralamayı düşündüğünüz yeni ev için ilan linkleri gönderdiğinizi düşünün. Ayrı ayrı tüm linkleri paylaşmak ne kadar uğraştırıcı ve kafa karıştırıcı olurdu. Links List bu alanda ihtiyaç duyulduğu için geliştirilmiş bir servis. Sizin için uygun olduğunu düşündüğünüz ilanların linklerini Links List ile tek bir sayfada toplayabilir ve tüm bu linkleri tek bir bağlantı ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca listeyi gönderdiğiniz kişi de ekleme ve çıkarma yaparak listeyi düzenleyebilir. Böylelikle bu link listesini ortak bir çalışma sayfası olarak kullanabilirsiniz. 

Links List Nasıl Kullanılır?

Links List uygulama sayfasına gitmek için tıklayın/link/button. Ardından aşağıda sıraladığımız adımları takip edin.

links-list-resimli-anlatım-2

  • Yukarıda ekran görüntüsünü paylaştığımız sayfa üzerinde 1 numaralı okla gösterilen alana oluşturacağınız link sayfası için başlık, 2 numaralı okla gösterilen alana ise açıklama girebilirsiniz.
  • 3 numaralı okla gösterilen alana eklemek istediğiniz linkleri girerek 4 numaralı okun gösterdiği Add butonuna tıklamanız gerekiyor.
  • Aşağıdaki görselde görüldüğü gibi girilen tüm linkler alt alta sıralanacaktır.
  • 5 numaralı okun gösterdiği bağlantı hazırlanan listenin linkidir. Kopyalayarak paylaşabilirsiniz.

links-list-resimli-anlatım-2

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski