İnternet ortamında anonim kalmak ya da çeşitli montaj ve dublaj işleri için sesini değiştirmek isteyen kişiler, en iyi ses değiştirici program hangisi sorusunun cevabını arıyor. 

Sesinizi değiştirecek ve sizi bambaşka biri yapacak programların sayısı oldukça fazla. Ancak biz bu yazımızda programsız ses değiştirici Voice Changer hakkında bilgi vereceğiz. 

Online ses değiştirme sitesi: voicechanger.io

Sade bir ara yüze sahip Voice Changer ile çok kolay bir biçimde sesinizi değiştirebilirsiniz. Online ses değiştirici nasıl kullanılır, resimli kısa bir yazıyla anlatacağız.

ses-degistirme-sitesi-voice-changer-io

  • Öncelikle bağlantıya/link/button tıklayarak ses değiştirme sitesinin ana sayfasına gidiyoruz.
  • Karşınıza yukarıda ekran görüntüsünü paylaştığımız sayfa çıkacak. 
  • 1 numaralı okla gösterdiğimiz upload audio butonuna tıklayarak cihazınızda bulunan ses dosyasını siteye yükleyebilir ya da 2 numaralı okla gösterdiğimiz use microphone butonuna tıklayarak mikrofon yardımıyla ses kaydı yapabilirsiniz.
  • Ses dosyasını siteye yükledikten sonra 3 numaralı okun gösterdiği bölümden hedef sesi seçmeniz gerekiyor. Hedef seslerin içinde radyo sesi, hayvan sesi, saat sesi gibi efektler bulunuyor. Sesinizi dönüştürmek istediğiniz hedef sesi belirleyin.
  • Sesiniz seçtiğiniz hedef sese dönüşecek ve aşağıda ekran görüntüsü olan pencere açılacak. 1 numaralı okun gösterdiği alana sağ tıklayarak sonrasında 2 numaralı okla gösterilen sesi farklı kaydet seçeneğini seçerek sesi değiştirilen ses dosyanızı cihazınıza kaydedebilirsiniz.

ses-degistirme-sitesi-voice-changer-io

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski