Radiooooo.com ile zamanda müzik yolculuğuna çıkın!

muzikal-zaman-makinesi-radiooooo

Radiooooo, müzikseverlerden oluşan bir arkadaş grubunun, yılların birikimiyle oluşturdukları müzik koleksiyonunu herkesin beğenisine sunmak amacıyla 2013 yılında hayata geçirdikleri bir internet radyo projesidir.

Radiooooo, sanatçı ve şarkıları bir algoritma ile sıralamak yerine, bir harita üzerinde yere ve zamana göre sunuyor. Uygulama, ana sayfada bulunan dünya haritası üzerinde seçilen ülke ve tarihe göre o dönemde radyolarda çalınan popüler şarkıları çalıyor. 

radiooooo-zaman-makinesi

1900'lerden günümüze kadar uzanan zaman çizelgesi ve dünya haritası üzerinde dilediğiniz gibi gezinerek müzik dinleyebilirsiniz. Zaman çizelgesi, 1900'den başlayarak 10'ar yıllık dönemler halinde günümüze kadar uzanıyor. 

En üstteki menü çubuğunun solunda bulunan Taxi seçeneği ile bir ülke ve bir zaman aralığı belirledikten sonra yine aynı menü çubuğunun ortasında bulunan Slow, Fast ve Weird butonları ile çalınacak şarkı türünü de seçtikten sonra zamanda müzik yolculuğuna çıkabilirsiniz. Ayrıca siteye üye olarak şarkı tavsiyesinde de bulunabilirsiniz. 

radiooooo-ust-menu

Radiooooo web uygulamasına radiooooo.com bağlantısına tıklayarak gidebilirsiniz. Radiooooo mobil uygulamasını iPad, iPhone veya Android cihazlarınıza App Store veya Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski