et-isareti-nasil-yapilir

Bilgisayarda et @ işareti nasıl yapılır? Et işareti için hangi tuş kombinasyonunu kullanmak gerekli? Siz de et @ işareti yapamıyorum diyorsanız et işareti kopyalayabilmeniz için doğrudan et @ işaretini paylaştık.

Sık kullanılan bazı klavye tuşlarının hangi tuş kombinasyonlarıyla yapıldıklarından bahsedeceğiz. Bu içerikte, e-posta adreslerinde kullanıcı adı ile sunucu adını ayırmak için kullanılan et @ işaretinin bilgisayarda hangi tuşlara basıldığında yapıldığını öğrenmiş olacaksınız. İsterseniz bu yazı içerisinde geçen et @ işaretlerini doğrudan kopyalayarak da kullanabilirsiniz.

Bilgisayarda et @ işareti nasıl yapılır? 

Bilgisayar klavyesinde et @ işareti nasıl yapılır buna bakalım:

Türkçe Q klavye kullanılan bilgisayarlarda et @ işaretini yapmak için (CTRL+ALT+Q) ya da (ALT GR+Q) tuş kombinasyonlarının kullanılması gerekiyor.

İngilizce Q klavye kullanılan bilgisayarlarda et @ işaretini yapmak için (SHIFT+2) tuş kombinasyonunun kullanılması gerekiyor.

Türkçe F klavye kullanılan bilgisayarlarda et @ işaretini yapmak için (CTRL+ALT+Q) ya da (ALT GR+Q) tuş kombinasyonlarının kullanılması gerekiyor.

Bilgisayar klavyesinde et @ işareti nasıl yapılır öğrenmiş olduk. @ et gmail işareti yapamıyorum diyorsanız bu kombinasyonlardan klavyenize uygun olanı uygulayabilirsiniz. @ işareti kopyala ve yapıştır yaparak da bu karakteri kullanabilirsiniz.

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski