autodesk-urunleri-egitim-amacli

Dünyanın en çok tercih edilen bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımı AutoCAD, mühendisler, mimarlar, tasarımcılar ve inşaat uzmanları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır.

Autodesk tarafından geliştirilen programın AutoCAD 2022 sürümü için lisans ücreti yıllık 19.185 TL'dir. Bu fiyat böylesine önemli bir program için profesyonel çalışma hayatında karşılanabilir olsa da öğrenciler için oldukça yüksektir. Neyse ki öğrenciler, eğitim amaçlı kullanımları için AutoCAD'e bireysel erişim sağlayabiliyor ve ücretsiz kullanım hizmetinden yararlanabiliyorlar. 30 günle sınırlı olan deneme sürümü yerine tüm eğitim hayatınız süresi boyunca tam sürüm özellikleriyle birlikte kullanabileceğiniz AutoCAD programını kolayca edinebilirsiniz.

Ücretsiz AutoCAD nasıl indirilir?

Bu bağlantı üzerinden Autodesk ürünler sayfasına giderek cihazınızın işletim sistemine uygun AutoCAD 2022'yi seçmeniz gereklidir. Seçiminizi yaptıktan sonra Autodesk hesabınız ile sisteme giriş yapmanız istenir. Üyeliğiniz yoksa açılan sayfaya e-posta adresinizi yazarak üye olabilirsiniz. Ardından ücretsiz eğitim erişimi için program uygunluğunuzun doğrulanması yapılacaktır. Öğrenci olduğunuzun kanıtı olarak eğitim kurumunuz tarafından verilen belgelerinizin bir kopyasını sisteme yüklemeniz istenir. Tercih edilen belgelere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Gerekli uygunluk doğrulama işlemi 2 güne kadar sürebilir. Bazı durumlarda bu süreç daha da uzayabilir. (Onaylanma sürecinde AutoCAD'i acil olarak kullanmanız gerekirse AutoCAD 30 gün deneme sürümünü de inceleyebilirsiniz). Eğitim programı için uygunluğunuz onaylandıktan sonra yine Autodesk ürünler sayfası üzerinden indirmek istediğiniz programı seçerek cihazınıza yükleyebilirsiniz. 

Autodesk eğitim amaçlı erişim hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Autodesk Eğitim Ana Sayfası'nı inceleyebilirsiniz.

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski