Kısa anketler doldurarak Google Ödüllü Anketler uygulamasından kazanç sağlayabilirsiniz. 

google-odullu-anketler-logo

Google Surveys tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan Google Ödüllü Anketler ile kısa anket sorularını yanıtlayarak Google Play kredisi kazanabilirsiniz. 

Uygulamayı indirip kendinizle ilgili temel soruları yanıtladıktan sonra anket almaya başlarsınız. Sizin için kısa ve alakalı bir anket hazırlandığında telefonunuza bildirim gönderilir. Yanıtlayacağınız her kısa anket başına ₺1,80 tutarına kadar Google Play kredisi kazanabilirsiniz. Kazanmış olduğunuz kredileri uygulama, kitap, film ve oyun satın almak için kullanabilirsiniz.

google-odullu-anketler-ekran-goruntusu

Google Surveys kullanıcıları tarafından hazırlanmış anketler  "En iyi tasarım hangisi?", "En ilgi çekici reklam hangisi?" gibi çeşitli sorulardan, otel, ürün veya konum tabanlı satıcı değerlendirmelerine kadar çok çeşitli konularda olabiliyor.

Konum bilgilerine ulaşarak, gidilen yerlerle alakalı sıkça sorular soran uygulama, bulunmuş olduğunuz bölgelerdeki hangi mekanları ve mağazaları ziyaret ettiğinizi, şayet alışveriş yaptıysanız hangi ödeme yöntemini kullandığınızı sorabiliyor. Durum böyle olunca çok gezen kişilere daha fazla anket ulaştırıldığını söyleyebiliriz. 

Google Ödüllü Anketler uygulamasını buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski