Büyük boyutlu dosyaları Myairbridge ile ücretsiz gönderin!

myairbridge
Covid-19 pandemisi nedeniyle işyerlerine gidemediğimiz dönemde adını sıkça duymaya başladığımız uzaktan çalışma modeli bazı sektör çalışanları için salgın sonrasında da devam ederek kalıcı hale gelecek gibi gözüküyor.

Uzaktan çalışma modelinde iş ortamı ev olunca buna bağlı olarak imkanlar da ofisten farklı oluyor. Ofis ortamında harici bellekler yardımıyla kolayca yapabildiğimiz dosya paylaşımlarını evde internet üzerinden yapmamız gerekiyor. Küçük dosyaları e-posta üzerinden gönderebilirken yüksek çözünürlüklü görseller, uzun videolar ve yüklü pdf dosyaları gibi büyük boyutlu verileri aktarırken başka araçlara ihtiyaç duymaktayız.

Bu araçlardan bir tanesi dosya paylaşım sitesi Myairbridge. Tek seferde 20GB'a ayda toplam 100GB'a kadar olan dosyaların gönderimini ücretsiz sağlayan bu servis üye olmanızı da zorunlu kılmıyor.

Myairbridge nasıl kullanılır?

Myairbridge sade arayüzü sayesinde kullanımı çok basit bir kullanım sağlıyor. Servis, dosya gönderimi için 2 ayrı seçenek sunuyor. Dosya paylaşımı yapmak istediğiniz kişinin e-posta adresine doğrudan indirme linkini gönderiyor ya da sizin paylaşmanız için dosya indirme linki oluşturuyor.

Kullanım yönergeleri için Myairbridge sitesinin resmi Youtube kanalında yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.


Ücretli Hizmetler

Myairbridge ücretli abonelik sisteminde farklı gönderim limitlerinin olduğu çeşitli paket tarifeler bulunuyor. Aylık 2.99 dolar karşılığında tek seferde 50GB'a ayda toplam 200GB'a kadar olan dosyalar, aylık 10.99 dolar karşılığında tek seferde 70GB ayda toplam 2TB'a  kadar olan dosyaları ve son olarak da, aylık 65.99 dolar karşılığında tek seferde 100GB’a ayda toplamda 15TB'a kadar olan dosya gönderimi yapılabiliyor.

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski