Hiçbir programa ihtiyaç duymadan fotoğrafların arka plan görsellerini saniyeler içinde ücretsiz olarak silin.

fotograf-arka-plan-silme

Photoshop veya benzeri bir program kullanabilecek teknik bilgisi olmayanlar için fotoğrafların arka plan görsellerini kaldırmak oldukça zordur. Ancak remove.bg sitesi yardımıyla bu işlemi çok hızlı ve ücretsiz olarak yapmak mümkün. 

Uygulamayı üye olmadan kullanmaya başlayabilirsiniz ancak düzenlediğiniz fotoğrafları yüksek çözünürlükte indirmek isterseniz siteye üye olmanız şart.

Sitenin giriş sayfasında bulunan "Login / Sign up" sekmesine tıklayarak üye olabilir ya da Facebook veya Google hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz. 

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunan "Upload Image" butonuna tıklayarak arka planını silmek istediğiniz fotoğrafı siteye yüklemeniz gerekmektedir.

removebg

Yüklenen fotoğrafın arka planının saniyeler içinde silindiğini göreceksiniz.

Farklı katmanları, kullandığı teknolojiyle ayırabilen Remove.bg, elle seçim yapmanıza ihtiyaç duymadan arka planları otomatik olarak kaldırabiliyor. 

Düzenlenen fotoğrafı "Download" butonuna tıklayarak düşük çözünürlüklü olarak ücretsiz indirebilirsiniz.

Yüksek çözünürlüklü indirebilmek için ise "Download HD" butonuna tıklamanız gerekli. Fakat yüksek çözünürlüklü bu seçenek için satın alarak yada arkadaş davet ederek kazanılan kredilere ihtiyacınız olacak. Üye olunduğunda 1 adet ücretsiz kredi veren site, indirilecek her yüksek çözünürlüklü fotoğraf için 1 kredi alacaktır.

fotograf-arka-plan-silme


Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski