Film izlemek istiyorsunuz ancak ne izleyeceğinize karar veremediniz mi? AGoodMovieToWatch sizlere en iyi filmleri listeliyor. 

agoodmovietowatch

Film izlemek istiyorsunuz. Fakat film seçimi konusunda kararsızsınız. O halde AGoodMovieToWatch size bu konuda yardımcı olacaktır. 

Filmleri, yayınlandıkları platformlara göre kategorize edilmiş şekilde listeleyen site, üyeliğinizin olduğu film izleme servisini seçtiğiniz takdirde sadece orada bulunan filmleri size gösterecektir.

Popüler filmler dışında düşük bütçeli fakat film eleştirmenlerinden yüksek puan almış bağımsız filmleri de öneren site sizleri çok duyulmamış farklı yapımlarla tanıştıracaktır. 

Netflix gibi film izleme sitelerinin yapmış olduğu film önerileri, kullanmış oldukları algoritmaların ticari kaygılar taşımasından dolayı her zaman doğru sonuçlar vermeyebilir. AGoodMovieToWatch ise herhangi bir algoritmaya sahip olmadan, IMDb puanı 7/10 ve üzeri. MetacriticRotten Tomatoes gibi film eleştiri sitelerinde ise en az yüzde 70 almış filmleri size sunuyor.


Sitenin ana sayfasında 3 ana bölüme ulaşmanızı sağlayan sekmeler bulunuyor. 

Random: Rastgele filmler listeleniyor.

The Very Best: Kesinlikle izlemeniz önerilen filmlerin listesi bulunuyor.

All Movies: Tüm filmler listeleniyor.

Ayrıca ana sayfa ekranının üstünde bulunan Mood sekmesinden seçim yaptığınız ruh haline uygun filmleri görüntüleyebilirsiniz.


agoodmovietowatch-mood

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski