10 dakika sonra kayıtlardan silinen e-posta adresi veren 10 Minute Mail sizleri spam e-postalardan koruyor. 

Güvendiğimiz web sitelerine üye olurken e-posta bilgilerimizi elbette paylaşıyoruz. Fakat güvenmediğimiz ya da uzun süreli bulunmayacağımız web sitelerinde, reklam ve spam iletilere karşı kişisel e-posta adreslerimizi paylaşırken endişe ediyoruz. 

Bazı web siteleri dosya indirmek, makalelerin tamamını okuyabilmek veya içeriklere yorum yazabilmek için üye olmanızı talep etmektedir. Böyle sitelere 10 dakika içinde kayıtlardan silinen e-posta hizmeti veren 10 Minute Mail geçici mail servisinden yararlanarak üye olabilirsiniz. 

Kullanım esnasında hiçbir kişisel bilgi paylaşmaya ihtiyaç duyulmayan servis 10 dakikalık aktif kullanım sunduğu için herhangi bir kullanıcı adı ve şifreye de gerek duymuyor. 


10 Minute Mail nasıl kullanılır?

Siteye giriş yaptığınızda ana sayfada gözüken e-posta adresini kopyalayarak doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz. Sizin için tanımlanan mail adresinin hemen altında, gelen posta kutusu ve 10 dakikalık geçici e-posta adresinizin kalan kullanım süresini gösteren geri sayım sayacı bulunmaktadır. Süre dolduğunda kullanmış olduğunuz e-posta arkasında hiçbir iz bırakmadan tamamıyla silinecektir.


10minutemail

Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski